Telefon: 0723 370 540

Acasă cu Dumnezeu într-o viaţă care nu se sfârşeşte niciodată - Neale Donald Walsch

Acasă cu Dumnezeu într-o viaţă care nu se sfârşeşte niciodată - Neale Donald Walsch

17,00 RON 19,27 RON
Disponibilitate: Out Of Stock
Ce se întâmplă cu adevărat în această viaţă şi ce se va întâmpla când ea se termină? Ne vom reîntâlni cu cei dragi, care au plecat înaintea noastră? Dumnezeu va fi acolo, ca să ne întâmpine? Va exista o zi a Judecăţii de Apoi? Vom avea voie să ne fur...
Cu TVA: 17,00 RON
Cod produs: carte

Ce se întâmplă cu adevărat în această viaţă şi ce se va întâmpla când ea se termină? Ne vom reîntâlni cu cei dragi, care au plecat înaintea noastră? Dumnezeu va fi acolo, ca să ne întâmpine? Va exista o zi a Judecăţii de Apoi? Vom avea voie să ne furişăm în Rai? Vom şti vreodată ce se întâmplă după ce murim? Dar se va ÎNTÂMPLA, oare, ceva? în această carte găsiţi răspunsuri cutremurătoare, care îţi taie respiraţia, la întrebările pe care fiecare fiinţă umană şi le pune, pe parcursul întregii vieţi.

 

Editura: For You

Autor: Neale Donald Walsch            

Format:13x20 cm

Număr pagini:272

Greutate: 220 gr.

Anul apariției: 2007

ISBN: 978-973-1707-09-7

Introducere

Capitolul 1

Capitolul 2

Capitolul 3

..................

Capitolul 37

Prolog

Reamintirile


Un lucru nu "apare brusc" atunci când îl vezi tu. Faptul că îl vezi, îl face să "apară" brusc pentru TINE. Cei care se joacă în fizica cuantică elementară ar spune că nimic nu e acolo, până când nu-l vezi tu. Faptul că îl vezi, îl pune acolo. Totuşi, savanţii mai avansaţi ştiu acum că nici asta nu e afirmaţia ultimă despre cum stau lucrurile.

În Realitatea Supremă, lucrurile SUNT acolo, înainte de a le vedea tu. Adică, în toate momentele există mai multe posibilităţi. Fiecare rezultat imaginabil al oricărei situaţii imaginabile există chiar acum, chiar aici - şi se întâmplă chiar aici şi acum. Faptul că tu vezi doar unul dintre ele, nu îl "pune acolo", în sens literal - îl "pune acolo" în mintea ta.

Tu te mişti într-un ciclu infinit. Nu există nici început şi nici sfârşit. Nu eşti nici mai "bun" şi nici mai "rău" decât orice alt suflet din acest ciclu. Întregul ciclu este sfânt, iar tu, pur şi simplu, eşti acolo unde eşti.


Ascultă-mă! Tu te mişti într-un ciclu infinit. Nu există nici început şi nici sfârşit. Nu eşti nici mai "bun" şi nici mai "rău" decât orice alt suflet din acest ciclu. Întregul ciclu este sfânt, iar tu, pur şi simplu, eşti acolo unde eşti.
   Una dintre dificultăţile pe care oamenii le-au creat pe Pământ, este aceea că foarte mulţi păstrează această noţiune de "mai bine". Este "mai bine" să fii musulman, sau este "mai bine" să fii mormon, sau este "mai bine" să fii evreu sau Baha'i, sau creştin, sau este "mai bine" să fii bărbat, sau femeie, sau conservator, sau liberal, sau francez, sau italian, sau negru, sau asiatic, sau caucazian, sau membru al Crips, sau membru al Bloods, sau orice.
   Voi aţi stabilit că unul dintre voi este mai bun decât altul - dar, pur şi simplu, nu este aşa.

   Stai, am o întrebare directă. Dacă nu e vorba de a fi "promovat", dacă nu e vorba de "avansare", atunci cum ajungi să fii un înger?
   Alegi să fii un înger.
   Alegi să fii?
   Tu alegi totul. Nu există ceva ce tu să nu poţi să alegi.
   Pot îngerii să aleagă să nu mai fie îngeri?
   Da, pot, şi ei chiar o fac. Poţi fii un înger pentru un timp, apoi să nu mai fii. După care, poţi decide să fii, din nou, înger. Poţi merge în cicluri, poţi merge în bucle, poţi călători în spirale, te poţi mişca în linii drepte, poţi "sta în cer" eoni, te poţi întoarce pe pământ în următoarea secundă - poţi face oricum doreşti.
   Ai idee oare, Cine Eşti Tu?
   Încerci să-mi spui, dar văd că opun mereu rezistenţă.
   Tu eşti Dumnezeu.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău           Bun