Cursurile de esoterism și dezvoltare personală privită din perspectiva sufletului, au la bază învățăturile maestrului Joshua David Stone, doctor în psihologie transpersonală, scriitor și maestru spiritual, care a introdus conceptele de conștiință integrată privită prin prisma cu spectrul complet și de Ego Negativ care trebuie transcens, ca și cerințe de bază întru realizarea Sinelui nostru Divin.

Toate aceste informații sunt cuprinse în materialul de curs ce reprezintă una dintre cele mai mari lecții de viață, ceea ce puțini oameni în această lume realizează, știu, înțeleg și mai ales, aplică în viața lor. Este o altfel de înțelegere simplă, cu aplicabilitate în viața de toate zilele, necesară pentru a sublinia importanța de a stăpâni și integra spiritual, aspectele psihologice și fizice sau pământești, ale Sinelui.

Trăim într-o perioadă de expansiune a conștiinței pe Pământ, ce reprezintă calea ascensiunii spirituale. Majoritatea oamenilor suferă de o anume formă de lipsă de iubire de sine şi respect de sine! Nu există absolut niciun motiv să fie aşa, iar acest lucru se poate remedia uşor!

Transformarea este o lucrare care nu are sfârșit. Persoana trebuie să-și dorească atât de mult să se schimbe, precum își dorește cel ce se îneacă, aerul. Lucrarea spirituală înseamnă transformare personală, rezolvarea problemelor, autocunoaștere, muncă de servire, normalitatea îndeplinirii planului personal, detașarea, răbdarea și lista poate continua sub toate aspectele, la nivel spiritual, mental, emoţional, energetic şi fizic!

Problemele noastre devin profesorii noștri. Atunci când crezi că problema ta e mai mare decât tine, atunci trebuie să crești și tu prin expansiunea conștiiței. Învață să privești problema ca pe o realitate creată de tine, pe care o poți rezolva.

Scopul evoluției este să ne transformăm din victime, în maeștri. Să facem ca totul să servească sufletul. Aici toți suntem imperfecți deoarece avem nevoie de evoluție. Conștientizarea imperfecțiunii e un semn de progres, e un semn de trezire. Tema cunoașterii personale este obținerea independenței. Cei mai mulți oameni nu au 100% stăpânirea gândurilor, emoțiilor, a Ego-ului Negativ, a dorințelor și a copilului interior și nu gândesc sau nu simt cu mintea spirituală a lui Hristos/Buddha, (iubirea/înțelepciunea), în orice moment.„Cum pot realiza acest lucru?

Să obțin măiestria de zi cu zi în gândire, simțire, vorbire, dorință, a Ego-ului negativ, a copilului interior?”Uneori poate părea o luptă în adevăratul sens al cuvântului, până ajungem să stăpânim puterea personală, care va aduce schimbarea în viețile noastre.

Trăim într-o lume tri-dimensională, guvernată de legile de timp și spațiu. Aceasta fiind situația, lucrurile merg mai lent în acest plan decât în ​​lumea spirituală. În lumea spirituală se poate călători cu viteza gândului. În această lume, pentru că trăim, ne mișcăm într-un corp fizic, există o problemă de răbdare, care este necesară pentru a evolua. Există o problemă de credință și încredere! De multe ori apare îndoiala, grija și frica, negativitatea generală care tinde să ne saboteze la nivel subconștient.

Schimbarea începe cu tine.

Pentru a realiza acest lucru trebuie să ai încredere în tine. Pentru a ști cine ești cu adevărat trebuie să știi să privești dincolo de măștile pe care fiecare le purtăm în fiecare zi, în această lume. Începe să crezi în tine pentru a avea curajul să iei atitudine și să faci schimbarea.

Acest curs vă va dezvălui strategii puternice și eficiente pentru a realiza 100% puterea personală, pentru adoptarea unei atitudini și filosofii corecte de viață, care să vă conducă spre îndeplinirea scopului personal, spre obținerea succesului și spre îmbunătățirea calității vieții.

 

Cursurile vor fi susținute de către bioterapeut Maria Cristina Stroiny, coordonatorul ediției compilațiilor maestrului Dr. Joshua David Stone și psiholog Ionela Muraru.

 

Doamna Maria Cristina Stroiny este terapeut și Maestru Reiki în mai multe sisteme, clarvăzător și astrolog. A format în anul 2006 Grupul Agni, din persoane care doreau să afle răspunsul la diferite probleme de viață. A coordonat de la început cursurile Reiki şi de esoterism, discipolii săi dobândind o înaltă cunoaştere, care le-a servit drept model pentru viață. Lumea nu poate deveni mai bună dacă nu începem transformarea cu noi în primul rând. Cei care formează grupul Agni vă pot spune că acest lucru este posibil.

Este autoarea seriei „Mesaje de la Maeștrii Ascensionați. O misiune importantă România” vol. I – IV, a cărții „Cei ce ajută Pământul” și a compilațiilor create din cursurile autorului Dr. Joshua David Stone. Toate sunt învățături care stau la baza Cursurilor de dezvoltare personală privită din perspectiva sufletului.

Doamna Maria Cristina Stroiny a fost distinsă cu titlul Cel mai Bun Maestru Reiki în cadrul Superlativelor 2010 Lumea Misterelor - revistă de științe esoterice, enigme și fenomenologie paranormală.

A participat la Festivalurile Body-Mind-Spirit organizate în București, Iași, Brașov, Timișoara și Constanța, unde a susținut workshop-uri pe teme de spiritualitate.

În 2012, Grupul Agni a primit Premiul pentru Spiritualitate în cadrul Superlativelor 2012 ale Revistei Lumea Misterelor.

În anul 2013, în cadrul ediției a X-a a premiilor Superlativele 2013 Lumea Misterelor, doamna Maria Cristina Stroiny și Grupul Agni au primit o diplomă de recunoaștere și apreciere pentru promovarea spiritualității românești.


În anul 2013 a fost fondată Editura AGNI MUNDI din București, entitate care prezintă cu succes învățăturile esoterice ale autorilor consacrați în domeniul spiritualității și al dezvoltării personale.Cei interesați să ia parte la aceste întâlniri, în București sau în țară, sunt rugați să se înregistreze la adresa de e-mail: contact@agnimundi.ro sau la numărul de telefon: 0723 370 540 al editurii.
Teme de CURSScurtă prezentare a cursuluiExistă numai două emoţii: iubirea şi frica.

Toate celelalte emoții provin din acestea două.

Iubirea perfectă alungă frica.

Lumea şi oamenii nu sunt altceva decât o oglindă şi un ecran de proiecţie pentru propria gândire. Cea mai importantă lecţie a vieţii este să învăţăm cum să proiectăm pe acest ecran şi în această oglindă, exclusiv gânduri Hristice şi nu pe cele ale Ego-ului Negativ. Aproximativ 1% dintre gândurile noastre sunt frici bazate pe realitate, restul de 99% din fricile noastre sunt iluzorii şi provin din gândirea eronată.


A reuși înseamnă:·         Să controlăm complet puterea personală şi să ne abandonăm Voinţei Lui Dumnezeu şi nu voinţei Ego-ului Negativ.

·         Să învăţăm să iubim necondiţionat în permanenţă, atât pe noi înşine, cât şi pe ceilalţi.

·         Să dezvoltăm o inteligenţă activă şi să fim înţelepţi în maniera în care ne manifestăm conştiinţa în planul lumesc și misiunea spirituală pe Pământ şi nu doar în gândirea noastră.

·         Să învăţăm să fim ştiinţifici din punct de vedere spiritual în tot ceea ce facem, să învăţăm să înţelegem Legile care alcătuiesc Universul Infinit al Lui Dumnezeu.Este nevoie să înţelegem aceste Legi şi să le folosim.Este de dorit să deținem capacitatea de a stăpâni în permanenţă puterea personală şi de a ne lăsa în Voia Lui Dumnezeu, în acelaşi timp. Sistemul gândirii Ego-ului Negativ, bazat pe frică, este cel ce modifică complet această înţelegere, determinând persoana fie să controleze şi să nu se lase în Voia lui Dumnezeu, fie să se lase în Voia Sa şi să nu controleze. Ambele reprezintă un viciu al sistemului gândirii Egoului Negativ, separator și bazat pe frică.

 

Există două categorii de oameni care sunt afectați de Ego-ul Negativ: Învingătorul și Învinsul. Aceasta este singura realitate pe care Ego-ul Negativ o recunoaște. El oscilează între învingător și învins, între superioritate și inferioritate, între atac și apărare, supărare și depresie, câștig sau pierdere. Va încerca orice pentru a se afla în top și a fi deasupra altora. El nu este interesat de puritate și va proiecta aceasta și în afara lui. Va judeca și îi va ataca pe alții, folosindu-se de orice metodă pentru a rămâne în față.Teme de seminar·         Psihologia Ascensiunii

·         Cine sunt Eu, De ce sunt aici și Încotro mă îndrept?

·         Cum să Purifici Egoul Negativ prin echilibrarea Femininului şi Masculinului

·         Teste Spirituale

·         Soluţia fiecărei Probleme şi Provocări la nivel Personal şi Colectiv, în Lumea Contemporană

·         Cauzele Psihologice ale Bolilor

·         Purificarea Egoului Negativ prin Știința Arborelui Vieții

·         Învingător Versus Învins

·         Dezvoltarea unei Percepţii Eficiente a Realităţii

·         Gândurile ne creează Sentimentele şi Emoţiile

·         Cum să transformaţi întâmplările negative în unele pozitive

·         Egoul Negativ şi Calea Iniţierii şi Ascensiunii

·         Controlul Egoului Negativ

·         Copilul Interior

·         Auto-analiza

·         Programul de eliminare a matricii fricii

·         Cum să transcendeţi Egoul Negativ

·         Cauza dependenţei

·         Psihologia Spirituală

·         Cunoaştere Spirituală versus Cunoaştere Psihologică

·         Evoluția conștiinței
Lecturi recomandate pentru acest curs: cărțile autorului Dr. Joshua David Stone.