About Us

    

    "Am nevoie de toți! Eu pot și fără voi, dar mi-e mai bine cu voi! Eu sunt fericit când sunt alături de voi! - spune Domnul.

    Fiecare sunteți o lumânare care arde veșnic! Lăsați această lumină să ardă veșnic, e focul sacru AGNI ce arde în voi, cel care, odată activat, ajută la arderea, eliminarea și curățarea tuturor impurităților interioare care stau în calea realizării potențialului vostru cel mai înalt.

    Uniți aceste focuri într-un singur mănunchi și flacăra voastră va arde tot ce este rău, va elimina negativitatea și va linisti inimile."


Mesaje De La Maeștrii Ascensionați - O Misiune Importantă: România – Vol. I – Stroiny Maria Cristina


Telefon: 0723 370 540

Vă suntem alături pentru orice detalii!

Despre Noi - Librărie spirituală onlineViziune


Editura noastră își propune să reprezinte cu succes învățăturile esoterice ale autorilor consacrați în domeniul spiritualității și al dezvoltării personale.

Misiune


Editura Agni Mundi acționează, ca o librărie online, în spiritul creșterii conștiinței individuale și colective prin publicarea informațiilor și tehnicilor care sunt necesare evoluției personale. Toate aceste mesaje ajută la îmbogățirea cunoașterii și la înțelegerea procesului de ascensiune spirituală și a transformărilor epocii pe care o parcurgem.


Valori

  • Comunicare, evoluție, libertate, moralitate, demnitate, dreptate, adevăr, spiritualitate, încredere, solidaritate, culturăScop


Trezirea conștiinței individuale la adevărata sa valoare și origine pentru îmbunătățirea calității vieții.


Obiective


  • Publicarea autorilor români și străini din domeniile: spiritualitate, dezvoltare personală, terapii alternative, psihologie, astrologie și nutriție sănătoasă.

  • Organizarea și susținerea de conferințe, workshop-uri și seminarii pe teme din domeniile reprezentative.

  • Conceperea și derularea de proiecte și programe în domeniile: educație, training, formare profesională, psihologie, cultură și dezvoltare personală.Ce Spun Clienții

“Am început să caut remedii naturiste pentru diverse probleme de sănătate și de fapt am înțeles că trebuie să fac o schimbare de mentalitate dacă vreau să merg mai departe. Dr. Joshua David Stone este o sursă inepuizabilă de învătățuri.”

Dorian M.

Profesor logică

“Sunt ani de zile de când caut răspunsuri pentru probleme sufletești și după ce am citit Rugăciuni și meditații pentru accelerarea ascensiunii spirituale de Dr. Joshua David Stone, deși e prima carte, sunt foarte încrezătoare că voi putea să le rezolv.”

Delia N.

Economist

“Am citit cărțile dnei Maria Cristina Stroiny și am decoperit încă o dată ce țară minunată avem, ce potențial au oamenii care trăiesc aici și ce iubiți suntem de Dumnezeu. Sunt fericită că am reușit să citesc astfel de cărți.”

Gina S.

Casnică

“Recomand o carte chiar pentru suflet, Relațiile Romantice privite din perspectiva sufletului de Dr. Joshua David Stone. Mi-a lipsit o astfel de învățătură, dar niciodată nu e prea târziu. ”

Florin Cosmin J.

Designer Spații Verzi