Telefon: 0723 370 540

Trezirea la Punctul Zero • o iniţiere colectivă - Gregg Braden

Trezirea la Punctul Zero • o iniţiere colectivă - Gregg Braden

22,00 RON
Disponibilitate: Out Of Stock
   Profeţiile din vechime o prezic. Tradiţiile indigene o onorează. Schimbările ce au loc pe Pământ vă afectează felul în care dormiţi, relaţiile, capacitatea de a vă regla sistemul imunitar şi percepţia timpului. Trăiţi un proces de iniţiere, ...
Cu TVA: 22,00 RON
Cod produs: carte

   Profeţiile din vechime o prezic. Tradiţiile indigene o onorează. Schimbările ce au loc pe Pământ vă afectează felul în care dormiţi, relaţiile, capacitatea de a vă regla sistemul imunitar şi percepţia timpului. Trăiţi un proces de iniţiere, a cărui pornire a fost făcută cu peste 2000 de ani în urmă şi care vă pregăteşte pentru a accepta o schimbare radicală, la nivelul corpului vostru. Această schimbare are loc acum.
   Trecerea de la o eră la alta a început deja!

   DEFINIREA PUNCTULUI ZERO
   Cantitatea de energie vibraţională, asociată materiei ca parametri ce definesc această materie, scade către zero. Pentru un observator, lumea aflată la Punctul Zero pare a fi foarte liniştită, dar un participant experimentează o restructurare cuantică, ce afectează chiar limitele care definesc această experienţă.
   Pământul şi corpul nostru se pregătesc pentru experienţa schimbării de la Punctul Zero, cunoscută la nivel colectiv, de cei din vechime, drept Trecerea de la o eră la alta.

Editura: For You

Autor: Gregg Braden

Format: 14x20cm

Greutate: 290 gr.

Numar de pagini: 350

Anul aparitiei: 2006

ISBN: 973-7978-25-0

MULŢUMIRI ... 6
PREFAŢĂ de Loura Lee ... 9
INTRODUCERE ... 18

CAPITOLUL 1
   TRECEREA DE LA O ERĂ LA ALTA
   O schimbare de stare ... 37

CAPITOLUL 2
   LIMBAJUL CREAŢIEI
   Materie, energie şi lumina ... 129

CAPITOLUL 3
   STRUCTURA INTERDIMENSIONALĂ
   Reţeaua conştiinţei noastre ... 192

CAPITOLUL 4
   CERCURILE DIN LANURI
   Hieroglife rezonante ale schimbării ... 221

CAPITOLUL 5
   MESAJUL PUNCTULUI ZERO
   Sâmânţa străveche a oportunităţii ... 261

CAPITOLUL 6
   DE LA SEPARARE LA UNITATE
   Mesajul holografic al Adevărului ... 294

CAPITOLUL 7
   TREZIREA LA PUNCTUL ZERO
   Linia fundamentală ... 304

POSTFAŢĂ
   DE AICI, ÎNCOTRO MERGEM? ... 309
   NOTE PENTRU CITITOR ... 315
   GLOSAR ... 320
   REFERINŢE ... 329
   BIBLIOGRAFIE ... 334

pag. 38


   Efectele Trecerii de la o eră la alta reverberează în absolut toate aspectele creaţiei, sunt oglindite în toate formele biologice care există în spaţiul protector constituit de sfera Pământului. Fiecare celulă, din fiecare formă de viaţă, îşi modifică structura biochimică pentru a genera, susţine şi asimila frecvenţe superioare şi o gamă mai complexă de informaţii radiante, pentru care noi folosim termenul "lumină".
   Trecerea indică încheierea unui ciclu de două sute de mii de ani de experienţe şi anunţă începutul unui eveniment unic, cel mai important, care se va manifesta la nivelul memoriei conştiente a omului. Scăderea rapidă a intensităţii câmpurilor magnetice planetare, însoţită de capacitatea planetei Pământ de a susţine armonici superioare ritmului său fundamental, marchează începutul unei noi paradigme în percepţia conştientă a omului. Întrucât suntem martori ai vremurilor de tranziţie de la "ceea ce a fost întotdeauna" la "ceea ce doar urmează să fie", putem spune că suportăm, cu adevărat, propria noastră naştere într-o formă mai înaltă de exprimare. I se solicită trupului să-şi restructureze câmpurile fizice şi morfogenetice de energie, de informaţie şi de lumină, pentru a putea primi noile coduri ale geometriei activate de această Trecere. Restructurarea şi realinierea noastră produc efecte profunde: schimbări radicale în gândire, în sentimente şi emoţii.
   Pentru unii dintre noi, aceste efecte sunt percepute ca o înţelegere a acelor lucruri la care ei s-au gândit cel mai puţin să le atragă în viaţa lor, adică fricile lor cele mai mari. Admiţând ca aceste "frici" să ajungă la nivelul conştiinţei, se creează posibilitatea ca ideile legate de aceste "frici" să fie examinate, experimentate şi armonizate (vindecate) cu blândeţe. Tot ceea ce aţi ştiut, simţit, atins, aţi creat sau aţi distrus vreodată, trece acum printr-un proces care va schimba pentru totdeauna această lume, ca şi modul în care percepeţi lumea. Fără excepţie, toate experienţele pe care le-aţi trăit de-a lungul acestei vieţi, sau a altor vieţi, au avut loc pentru a susţine acest moment - momentul Trecerii.


pag. 216


   Noua frecvenţă schimbă tiparele de informaţie şi le reorganizează, creând noi tipare, pe baza unei noi "aranjări". Cu privire la informaţia care este regrupată în cadrul celulei, se spune că aceasta a fost integrată. Acesta este procesul de învăţare, care are loc la nivelul inconştientului, în fiecare fracţiune de secundă, în fiecare zi. Schimbarea modului de a gândi este cea care face să apară sfârşitul vechilor cicluri, a vechilor tipare şi credinţe şi permite ca noua informaţie să înlocuiască vechile modele. Aceasta este trezirea noastră. Ne trezim, prin simplul fapt că avem în vedere alte posibilităţi, alte adevăruri. Aceasta nu înseamnă că noile posibilităţi trebuie să fie întotdeauna tratate cu îngăduinţă, acceptate, sau întotdeauna dorite; doar le avem în vedere. Cheia pentru aceasta este să "ne modificăm nivelul de conştiinţă", adoptând un punct de vedere care să schimbe vechiul nostru mod de a interpreta experienţele, bazat pe frică şi durere.

   CUNOAŞTEREA "CELULARĂ"
   Instrumentul învăţării la nivel celular şi experienţele vieţii noastre reprezintă acelaşi lucru. Calitatea gândurilor, sentimentelor şi emoţiilor, a credinţelor noastre, este cea care face ca schimbările fizice din corp să devină posibile. Gândurile, sentimentele şi emoţiile reprezintă cheile pentru a realiza modificarea sarcinii electrice din celulă. Experienţele din viaţă ne oferă sentimente şi emoţii, ele fiind asociate fiecărei experienţe particulare.
   Pentru a înţelege exact modul în care fiecare dintre aceste experienţe afectează corpul, la nivel celular, este necesar să examinăm relaţia dintre gânduri şi celulă.
   Fiecare celulă poate fi privită ca un punct terminal, o manifestare fizică densă a unui "capăt" al matricei semiautonome asociate formei umane. Celulele receptează un bloc de energie-informaţie, care a fost interceptat prin intermediul chakrelor acordate şi a fost apoi dus la nivele inferioare, către o frecvenţă ce poate fi detectată de respectiva porţiune..


pag. 306


   • Frecvenţa generată prin non-judecaţă, îngăduinţă, Compasiune şi acceptare, este cea a iubirii. Când se transcend percepţiile legate de dimensionalitate, de timp şi de spaţiu şi se îndepărtează distorsiunile cauzate de frică, nu rămâne decât iubirea. Iubirea plină de Compasiune reprezintă natura noastră cea mai autentică şi este singura care rămâne după ce ne sunt vindecate iluziile.

   PRIN EXISTENŢĂ REALIZĂM SCHIMBAREA
   Având în vedere prezentarea făcută mai înainte, referitoare la modelele Creaţiei, bazate pe reţea-matrice, acum trebuie să fie uşor de înţeles mecanismul prin care sunt atrase anumite tipare de energie în distorsiunile locale ale experienţei vieţii, drept consecinţă a tiparelor radiate de complexul nostru corp-minte-spirit.
   Tiparele pe care le experimentăm sunt o oglindire a tiparelor pe care le proiectăm. În "cunoaştere" constă responsabilitatea "fiinţei": în a accepta faptul că toate experienţele sunt atrase şi modelate de fiecare persoană, drept consecinţă a proiecţiilor sale.
   Având în vedere modelul holografic al experienţei vieţii noastre, eu ofer următoarele linii directoare. Fiecare dintre ele reprezintă un rezumat al unor experienţe din viaţa mea, care sunt incluse în acest text. Cheia constă, pur şi simplu, în a trăi conştient viaţa, într-un mod plenar, având intenţii clare. Ni se cere să ne alegem cu înţelepciune angajamentele şi, odată alese, să le onorăm. Viaţa este expresia intenţiilor noastre.

   LINII DIRECTOARE PENTRU A TRĂI ÎN HOLOGRAMĂ
   "Dacă ne alegem să avem în viaţă anumite tipare, trebuie ca, mai întâi, noi să devenim acele tipare."
   Legile relaţiilor reţea-matrice permit şi, totodată..

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău           Bun